Ecotips
Geschreven door Sien Simoens
  • 1278 keer bekeken
  • minuten leestijd
  • Reacties

3 oktober 2019 Eco-uittip: Open Bedrijvendag 6 oktober
Klimaatvriendelijk en duurzaam ondernemen zit in de lift. Hoe dat precies zit en wat er in Vlaanderen gebeurt op dit vlak, kun je deze zondag tussen 10-17u zelf ontdekken op de Open Bedrijvendag. Het thema van Voka Open Bedrijvendag op zondag 6 oktober 2019 is namelijk “Duurzaam ondernemen".
Leer meer over de technische snufjes, bedrijfsprocessen, productiemethodes en het achterliggende businessplan die innovatief en duurzaam werken mogelijk maken en maak kennis met de werknemers en experts die dit in praktijk brengen.
Je kan bij een hele reeks bedrijven, organisaties en instanties terecht in jouw provincie, ook bij gemeentelijke diensten, sociale economiebedrijven en organisaties actief in de zorg en het welzijnswerk.
De Noordzee-drones? Crematoria? Suikerproducent Tienen? Tuincentra? Smart City? De toekomst van ons voedsel? 3D printing? Ontdek wat zij allemaal te maken hebben met de omslag naar duurzaam ondernemen.

Er zijn ook heel wat leuke, leerrijke activiteiten voor kinderen en gezinnen.
Bedrijven waarvan dit de core business is, worden ondergebracht onder de “Greenspot”, de hotspot voor groene ondernemers. Wil je weten over welke bedrijven dit gaat?  Check dit hier

Alle deelnemende bedrijven terugvinden en je uistap plannen kan via de interactieve kaart 
Ecotips
educatief medewerker Humanistisch Verbond (nationaal)
_Sien Simoens Educatief medewerker
Meer van Sien Simoens

_Recent nieuws

Bekijk alle nieuwe berichten

_Populair nieuws

Bekijk meer populair nieuws