• |

PROF.DR. ELKE VAN HOOF “EEN ANDERE KIJK OP HET ONTSNAPPEN AAN/UIT EEN BURN-OUT”

  • Datum: Dinsdag 6 oktober 2020 20:00 tot 22:00
  • Regio: Antwerpen
  • Locatie: We zullen naargelang de evolutie van de overheidsbeslissingen flexibel moeten schakelen tussen de Colibrantzaal, de Stadsschouwburg Vredeberg en het Liers Cultureel Centrum.
  • Type: Lezing/spreker
  • Organisator: Humanistisch Verbond Vrijdenkend Lier 238
  • Partner: UPV Lier

DINSDAG 6 OKTOBER 2020 : PROF.DR. ELKE VAN HOOF “EEN ANDERE KIJK OP HET ONTSNAPPEN AAN/UIT EEN BURN-OUT”

Prof.dr.Elke VAN HOOF (Vrije Universiteit Brussel) geeft les over medische en gezondheidspsychologie en klinisch-psychologische praktijken. Ze schreef recent meerdere boeken over hoogsensitieve gevoeligheid, stress, traumatische ervaringen en burn-out. Met haar “Huis van de Veerkracht” begeleidt ze mensen die om ondersteuning vragen. Als expert bij de federale Hoge Gezondheidsraad zit ze de werkgroep “geestelijke gezondheidszorg” voor, die de psychosociale impact van de Corona-maatregelen in kaart moet brengen en de exit uit de maatregelen moet begeleiden.

Bel 03/480 89 23  of 0495/431 429
of mail ons op hvv.vrijdenkendlier@telenet.be of upv.kernlier@upv.name
huisvandeMens, Begijnhofstraat,4,2500 Lier
Reserveren op zich is niet noodzakelijk. Maar wil men binnen de beperkte deelnemersaantallen zeker zijn van een zitje is inschrijven wel verplicht. Er wordt tevens een wachtlijst aangelegd.

EN VOOR WIE IN HAAR OF ZIJN “KOT” WIL BLIJVEN GEBRUIKEN DE ELEKTRONISCHE COMMUNICATIEMIDDELEN.
 
Wellicht zullen we niet alle personen die fysiek willen deelnemen aan onze activiteiten en vragen willen stellen aan onze sprekers tot de activiteiten kunnen toelaten (ook al gebruiken we een wachtlijst). Daarenboven hebben we er heel veel respect voor dat een aantal van onze trouwe deelnemers, die behoren tot een risicogroep liever in hun eigen “kot” willen blijven .Maar toch de voordracht niet willen missen. Daarom zullen we alle voordrachten, live streamen, zodat ze via het internet te volgen zullen zijn. Dat vergt heel wat technische creativiteit, zo beschikken niet alle stedelijke gebouwen over sterke Wifi. Als al die problemen opgelost zijn zullen we de wijze van inloggen meedelen.

Wil U de voordrachten live op uw computerscherm kunnen volgen, of nadien nog eens bekijken : zend uw mailadres naar ons. Wij delen U dan mee hoe U dit kan doen.


 
 


Keer terug