Medische mythes Zoomlezing door professor DIRK DEVROEY

Online
  • Datum: Donderdag 8 april 2021 20:00 tot 21:00
  • Regio: Antwerpen
  • Locatie: online
  • Type: Lezing/spreker
  • Organisator: Humanistisch Verbond Schijnvallei 240
  • Partner: in samenwerking met UPV

Dokter Dirk Devroey, professor huisartsgeneeskunde aan de VUB en gekend van zijn boeiende interventies bij De Madammen op Radio 2 leert ons door het bos de bomen te zien wat betreft gezondheidstips. Wat is waarheid, wat is mythe en hoe kunnen we onze kans op kanker verminderen? Voor vele mensen is gezondheid een belangrijke doelstelling in hun leven. Vele boeken en websites beloven het eeuwige leven of reiken op zijn minst een aantal middeltjes aan om langer gezond te blijven of om ziektes te genezen.

Vele van deze gezondheidstips zijn verkeerd en zijn mythes.

De voordracht geeft een beter zicht op al deze – wel of niet verkeerde – claims en legt uit hoe misverstanden ontstaan zijn.

 De lezing wordt automatisch gezoomd en online beschikbaar gesteld aan alle inschrijvers. Die ontvangen vooraf een mededeling met de Zoomlink en de nodige instructies om de lezing live te volgen.

Vooraf verplicht inschrijven met deze link. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdfbLHY4WT-wl--zbsFY5mF7Hc0UyIybVFufbgTExeGWWc_Lw/viewform 

De lezing is gratis. De initiatiefnemers waarderen wel uw kleine vrijwillige bijdrage op rekeningnummer BE37 7350 4671 9228 van HV/Schijnvallei, met vermelding: Medische mythes.Meer info: hvschijnvallei@gmail.com

Deze activiteit is in samenwerking met UPV.


Keer terug