• |

DR. MAURITZ KELCHTERMANS “ARTIFICIËLE INTELLIGENTIE AAN DE HAND VAN VIJF VRAGEN”

Op locatie
  • Datum: Dinsdag 10 november 2020 20:00 tot 22:00
  • Regio: Antwerpen
  • Locatie: We zullen naargelang de evolutie van de overheidsbeslissingen flexibel moeten schakelen tussen de Colibrantzaal, de Stadsschouwburg Vredeberg en het Liers Cultureel Centrum.
  • Type: Lezing/spreker
  • Organisator: Humanistisch Verbond Vrijdenkend Lier 238
  • Partner: UPV Lier

DINSDAG 10 NOVEMBER 2020 : DR. MAURITZ KELCHTERMANS “ARTIFICIËLE INTELLIGENTIE AAN DE HAND VAN VIJF VRAGEN”
 
Dr.Mauritz KELCHTERMANS  (KU Leuven) heeft als doctor in de chemische wetenschappen een carrière als lesgever en onderzoeker in de private chemische sector achter de rug. Zijn ervaringen met neurale netwerken en expertsystemen bracht hem er toe om te beginnen aan een nieuw doctoraat, ditmaal in de filosofie . Hij wil niet alleen de voordelen van kunstmatige intelligentiesystemen naar  voor brengen, maar ook de maatschappelijke gevolgen en de voorwaarden waaraan de toekomstige ontwikkelingen moeten voldoen.

Bel 03/480 89 23  of 0495/431 429
of mail ons op hvv.vrijdenkendlier@telenet.be of upv.kernlier@upv.name
huisvandeMens, Begijnhofstraat,4,2500 Lier
 Reserveren op zich is niet noodzakelijk. Maar wil men binnen de beperkte deelnemersaantallen zeker zijn van een zitje is inschrijven wel verplicht. Er wordt tevens een wachtlijst aangelegd.

EN VOOR WIE IN HAAR OF ZIJN “KOT” WIL BLIJVEN GEBRUIKEN DE ELEKTRONISCHE COMMUNICATIEMIDDELEN.
 
Wellicht zullen we niet alle personen die fysiek willen deelnemen aan onze activiteiten en vragen willen stellen aan onze sprekers tot de activiteiten kunnen toelaten (ook al gebruiken we een wachtlijst). Daarenboven hebben we er heel veel respect voor dat een aantal van onze trouwe deelnemers, die behoren tot een risicogroep liever in hun eigen “kot” willen blijven .Maar toch de voordracht niet willen missen. Daarom zullen we alle voordrachten, live streamen, zodat ze via het internet te volgen zullen zijn. Dat vergt heel wat technische creativiteit, zo beschikken niet alle stedelijke gebouwen over sterke Wifi. Als al die problemen opgelost zijn zullen we de wijze van inloggen meedelen.

Wil U de voordrachten live op uw computerscherm kunnen volgen, of nadien nog eens bekijken : zend uw mailadres naar ons. Wij delen U dan mee hoe U dit kan doen.


Keer terug